Contacteu amb nosaltres

Formulari de més informació

Contacteu amb nosaltres: Estem aquí per ajudar-vos

Contacteu amb nosaltres. Consulteu-nos qualsevol dubte o demaneu-nos una proposta personalitzada. Estarem encantats d’assessorar-vos. SERTIC SA va ser creada l’any 1969 i ha mantingut una evolució constant fins l’actualitat. Des de les nostres instal.lacions a Solsona s’abasteix als nostres clients i col.laboradors especialitzats a nivell nacional.

Contacteu amb nosaltres. Sertic Ramaderia és el teu soci de confiança per a solucions integrals en el sector ramader. Amb una àmplia experiència en desenvolupament, enginyeria, fabricació i instal·lació, ens especialitzem en petites, mitjanes i grans instal·lacions ramaderes adaptades a diferents tipus d’explotació. Oferim solucions personalitzades que abasten des de centres d’inseminació, gestació amb boxes i separadors, centres d’engreix integrals, fins a subministraments i muntatges complets per a deslletaments i maternitats, garantint la seguretat per a les truges i els seus garrins. A Sertic Ramaderia, treballem colze a colze amb tu per oferir la millor solució per al teu negoci, assegurant-nos que cada projecte s’ajusta a les teves necessitats específiques i contribueix al teu èxit en el sector ramader. Descobreix com podem ajudar-te a optimitzar la teva explotació ramadera visitant la nostra web o contactant-nos directament.

Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 - RGPD) Responsable del tractament: SERTIC, S.A. Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis d'agència d'assegurances. Drets: Pot exercir els drets previstos als articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat.