Sertic: Solucions personalitzades per a instal·lacions de

Producció i desenvolupament del porcí

Garantia d'èxit

Des del 1969 al servei del sector

Sertic desenvolupa la seva activitat en el sector de les instal·lacions de producció i desenvolupament del porcí.

Experiència per a instal·lacions de producció i desenvolupament del porcí. Amb cada un dels projectes desenvolupats durant més de 45 anys al mercat hem acumulat un profund coneixement de les necessitats de petits, mitjans i grans productors, necessitats a les que sempre donem resposta amb productes i sistemes de qualitat, competitius i perfectament adaptats a les característiques de cada instal·lació.

Al costat d’aquest know-how, la capacitat d’adaptació i control de tots els processos que ens proporciona el fet de ser fabricants, garanteix la competitivitat, fiabilitat i durabilitat dels nostres equips, el que es tradueix en instal·lacions de llarga vida, baix manteniment i alta rendibilitat.

Demaneu-nos més informació.

Experiència

Instal·lacions personalitzades i fabricació

Des de 1969, Sertic a Solsona dissenya i fabrica solucions personalitzades per instal·lacions de producció i desenvolupament del porcí.

Des de la seva fundació ha combinat la seva experiència com a proveïdora de solucions personalitzades per a instal·lacions de producció en el sector porcí, amb la fabricació d’equips per a sectors tan diversos com la indústria, arquitectura o la senyalització i rètols.

Procediment. Solucions Sertic.

Atenció integral a les seves necessitats

Inseminació

Amb mitjans propis per la seva fabricació i instal.lació.

Gestació

Boxes i separadors adequats per a la cubrició, gestació, etc.

Maternitat

Parideres amb tota la seguretat per als garrins.

Transició

Subministrament i muntatge integral de deslletaments.

Engreix

Solucions integrals per a engreixos.

Mascles

Centres d’inseminació.

Ergonomia

Organització i ús

Sigui quina sigui la mida de la instal·lació, cada vegada adquireixen més importància el benestar i la salut dels animals. Les solucions de Sertic per a l’organització i el maneig d’aquests, presten especial atenció a l’ergonomia. 

Però no tan sols per als animals, aspectes com la facilitat de regulació i maneig reverteixen a fer més fàcil, còmode i productiu el treball del personal que atén les explotacions.

Estalvi

Alimentació

La dilatada experiència de Sertic al sector ens ha permès focalitzar el disseny en aspectes fonamentals per a qualsevol explotació. Els equips i accessoris per alimentació i abeuradors estan fabricats en acer inoxidable, cosa que augmenta el seu cicle de vida alhora que redueix les necessitats de manteniment. 

El seu objectiu és facilitar l’accés dels animals així com proporcionar un substancial estalvi en el consum daigua.

Producció i desenvolupament del porcí. Solucions Sertic.

Eficiència

Climatització

El control de la temperatura i la qualitat de l’aire a les naus no només són factors crucials per al benestar dels animals, sinó que tenen un important impacte en el consum denergia. En aquest àmbit, Sertic implementa la tecnologia més avançada per garantir una alta eficiència energètica dels nostres sistemes de climatització. 

L’objectiu és aconseguir un òptim control de la temperatura, elevats rendiments i alts cabals amb el mínim consum possible, tant en ventilacions naturals com a forçades.

Contacteu amb nosaltres

Treballem colze amb colze per oferir-vos la millor solució per al vostre negoci